Stapel | KLANTEN
857
page-template-default,page,page-id-857,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

“Annelien heeft Medrie geholpen de grote veranderingen waar deze huisartsen regio organisatie voor stond op te delen in verschillende, samenhangende deelgebieden. Met haar frisse stijl heeft ze de betrokken huisartsen en medewerkers mee kunnen nemen in deze veranderingen. Door het geven van vertrouwen, het verstrekken van inzicht, het creëren van wenkend perspectief én het hebben van een positief kritische blik heeft Medrie met de ondersteuning van Annelien de noodzakelijke stappen kunnen zetten.”

 

Philip van Klaveren

Voorzitter Raad van Bestuur

“Bij APG zijn we in transformatie naar een Agile DevOps organisatie. Over de assen van Techniek, HR en Organisatie vinden een hoop veranderingen tegelijk plaats. Annelien heeft ons geholpen deze verandering te bekijken en begeleiden vanuit een veranderkundig perspectief. Het combineren van verschillende veranderstijlen een gefaseerde aanpak en bewuste interventies waarbij we gericht kiezen deze aan te passen aan de doelgroep en fase van verandering. Zij heeft ons doen inzien dat verandering in houding en gedrag centraal is komen te staan in onze transformatie naar een wendbare organisatie.”

 

Ollivier Trouw

Executive Director bij APG

Wilt u meer weten over de opzet en inrichting van uw eigen change community, neem dan gerust contact met mij op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt mij bellen op 06 83 56 07 71 of mailen via: info@stapel.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.