Stapel | Anders veranderen
586
page-template-default,page,page-id-586,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ANDERS VERANDEREN

De meerderheid in organisaties staat vaak voor status quo. Als je iets wilt veranderen moet je soms doelbewust een andere kant op, een andere invalshoek kiezen. Gangbare overtuigingen zijn bijvoorbeeld dat een verandering begint met het management. Of dat je altijd een gedetailleerd plan moet hebben. Dat kunnen effectieve aanpakken zijn, maar niet in elke situatie. De crux is je bewust te zijn van de overtuiging achter de aanpak. Elke vraag is uniek en vraagt een eigen benadering. Het begint bij het uitleggen waarom je doet wat je doet.

Door de introductie van meervoudig kijken naar veranderen (gebaseerd op het gedachtegoed van de Caluwé) in uw organisatie ontstaat er een bewustzijn van de verschillende overtuigingen en inzicht in de gangbare overtuigingen. Gezamenlijk ontdekken we de ingesleten patronen en ontwerpen we interventies om deze te doorbreken en verandering mogelijk te maken.

Ik help bij het introduceren van andere (meervoudige) zienswijzen op verandering en ontwerp de interventies die nodig zijn om bepaalde hardnekkige routines te doorbreken

WILT U OOK ANDERS VERANDEREN,

NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt mij bellen op 06 83 56 07 71 of mailen via: info@stapel.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.