Stapel | Coaching en leiderschapsprogramma’s
1018
page-template-default,page,page-id-1018,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

COACHING EN LEIDERSCHAPSPROGRAMMA’S

Last but zeker niet least willen we verandering realiseren met gecommitteerde en effectieve mensen. Sterker nog verandering werkt niet zonder! Daarvoor is een aantal randvoorwaarden nodig: ruimte voor ontwikkeling van mensen, voldoende autonomie en betekenisvol werk. Door leiderschaps programma’s en coaching help ik individuen en teams dit te realiseren. Om dit te kunnen doen ben ik gecertificeerd coach, erkend door PHBO, CRKBO, PKN, NOBCO

WILT U OOK ANDERS VERANDEREN,

NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt mij bellen op 06 83 56 07 71 of mailen via: info@stapel.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.