Stapel | Klanten vervolg
857
page-template-default,page,page-id-857,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

“Annelien heeft Medrie geholpen de grote veranderingen waar deze huisartsen regio organisatie voor stond op te delen in verschillende, samenhangende deelgebieden. Met haar frisse stijl heeft ze de betrokken huisartsen en medewerkers mee kunnen nemen in deze veranderingen. Door het geven van vertrouwen, het verstrekken van inzicht, het creëren van wenkend perspectief én het hebben van een positief kritische blik heeft Medrie met de ondersteuning van Annelien de noodzakelijke stappen kunnen zetten.”

 

Philip van Klaveren

Voorzitter Raad van Bestuur

“Bij APG zijn we in transformatie naar een Agile DevOps organisatie. Over de assen van Techniek, HR en Organisatie vinden een hoop veranderingen tegelijk plaats. Annelien heeft ons geholpen deze verandering te bekijken en begeleiden vanuit een veranderkundig perspectief. Het combineren van verschillende veranderstijlen een gefaseerde aanpak en bewuste interventies waarbij we gericht kiezen deze aan te passen aan de doelgroep en fase van verandering. Zij heeft ons doen inzien dat verandering in houding en gedrag centraal is komen te staan in onze transformatie naar een wendbare organisatie.”

 

Ollivier Trouw

Executive Director bij APG

“Annelien heeft ons als MT geholpen om beter samen te werken en ons minder te laten leiden door de waan van de dag. Met haar prettige en gestructureerde stijl is ze in staat een spiegel voor te houden. Ze zorgt ervoor dat het onderlinge gesprek gaat over belangrijke zaken. Ze weet daarbij ook door te vragen op het juiste moment. Hierdoor zijn we als MT ons veel meer bewust geworden van onze valkuilen en kunnen we elkaar makkelijker aanspreken als dat nodig is.”

 

Neeltje Polman

Manager bedrijfsvoering Klinische Chemie

“Als UWV Uitkeren hebben we een visie richting 2022 geformuleerd en zijn we druk bezig met de vertaling hiervan naar de praktijk. Leiderschap speelt hierin een belangrijke rol. Annelien heeft als projectmanager het leiderschapsprogramma een flinke stap verder gebracht. Met inbreng van haar eigen visie heeft ze het thema leiderschap gecombineerd met de ontwikkelingen van Uitkeren. Daarin blijft ze terugpakken op gemaakte afspraken en zorgt ze voor een goede organisatie en voortgang. Op een positieve manier hebben we in prima samenwerking gewerkt aan deze belangrijke ontwikkeling.”

Marleen Haverkorn

Hoofd HRM UWV Uitkeren

 

 

“Annelien schiep een hele fijne sfeer in persoonlijke coaching sessies waardoor onze gesprekken echt de diepte in konden gaan. Ze haalde steeds de rode draad uit mijn antwoorden en door de juiste en soms confronterende vragen te stellen, heeft ze mij echt aan het denken gezet.”

Martijn Jonkers

Tax Manager Koninklijke Ahold Delhaize