Stapel | Voortdurend veranderen
544
page-template-default,page,page-id-544,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

VOORTDUREND VERANDEREN

– CHANGE COMMUNITY

Organisaties willen voortdurend inspelen op verandering. Dat kan ook niet anders door de rap op elkaar volgende ontwikkelingen. Het is de reden voor de populariteit van methoden als agile en continu verbeteren door middel van lean.

Als organisatie wil je mensen in huis hebben die onafhankelijk van methoden de beste verander strategie en interventies kunnen toepassen om zo voortdurend in beweging te blijven zonder het doel uit het oog te verliezen.

 

De change community is een netwerk van mensen uit de eigen organisatie die begeleid worden in hun rol als change agent. Dat gebeurt door de oprichting van het netwerk (informeel en formeel, online en offline omgeving) en door begeleiding van deze mensen in hun rol als change agent (training, intervisie, coaching).

Aan bod komen de laatste inzichten op het gebied van verandermanagement (ontwikkeling van kennis), de inzet van de change agent als impactvol professional (ontwikkeling van persoonlijk leiderschap) en handige tips en trucs op het gebied van communicatie en beïnvloeding (ontwikkeling van vaardigheden). Uiteindelijk staat er een change community die zichzelf onderhoudt door middel van een online omgeving, intervisie, een eigen change toolbox en een groeiend aantal change agents.

WILT U MEER WETEN OVER DE OPZET EN INRICHTING VAN UW EIGEN CHANGE COMMUNITY, NEEM DAN GERUST CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt mij bellen op 06 83 56 07 71 of mailen via: info@stapel.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.